Legume Salate

Salată de roșii dietetică


Salată de roșii dietetică de vară. Cea mai simpla reteta de salata si cea mai rapida.

Această salată aproape că nu-mi lipsește din meniul meu zilnic. Este unul din preparatele mele preferate. Rapidă, gustoasă, cu puține calorii. Mă scoate mereu din impas când nu mai știu ce să mănânc de regim.

 

 

140Calorii/porție

Cantitate-1 porție

Ingrediente salată de roșii dietetica de vara

2 roșii

1/2 ceapă

1 ardei capia

2 castratraveți

1g sare

1 linguriță de ulei (opțional)

Mod de preparare salata dietetica de vara

Se spală legumele, se curăță de samburi, coji și cotoare, apoi se toacă cât mai mic. Îmi place să le toc mărunt la salate, ca atunci când iau cu lingura, să am de toate într-o îmbucătură si să simt gustul tuturor ingredientelor.

 

După mărunțirea legumelor, am pus sarea și uleiul.

 

Le-am amestecat bine și le-am lăsat  3-4 minute pe masă să se unească bine toate aromele. O să vedeți diferența între o salată mâncată imediat si una lăsată cateva minute. Cea mai simpla reteta de salata de vara. E delicioasă și cu foarte puține calorii 😋🥰


DespreMya Benea

Bună . Eu sunt Mya . Sunt din Galați, am copilărit într-o comună din aproprierea orașului. Am invatat sa gatesc de la mama. Pasiunea gatitului cred c-o am in sange, imi place prea mult sa fac asta :) Daca inainte gateam de toate si experimentam tot in zona culinara, din ianuarie 2020 de cand am aflat ca am hipotiroidie hashimoto autoimuna cronica, stilul meu in bucatarie si in viata s-a schimbat complet. Asa a luat nastere blogul @aromelemyei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.