Creme Fara lactoza Tort

Cremă de mascarpone fără lactoză cu ganache de ciocolată neagră

  •  
  •  
  •  
  •  

Cremă de mascarpone fără lactoză cu ganache de ciocolată neagră. Cea mai rapidă cremă fără lactoză pentru torturi și prăjituri.

Crema de mascarpone fără lactoză cu ganache de ciocolată neagră este o parte a tortului pentru ziua mea.

O astfel de cremă poate da acel ceva unui tort, fără prea mult efort. Eram în puțină criză de timp în perioada când se apropia ziua mea de naștere și am recurs la câteva creme rapide. Una dintre ele este și aceasta.   Ceva mai ușor nu există. Merită să o încercați.

●  Circa 430calorii/100g cremă de mascarpone fără lactoză cu ganache de ciocolată neagră

●  14-16 porții /rețetă

Ingrediente cremă de mascarpone fără lactoză  cu ganache de ciocolată neagră

● 500g  ganache fără lactoză cu ciocolată neagră

● 350g mascarpone fără lactoză

 

Preparare cremă de mascarpone cu ciocolată neagră fără lactoză

Cum se face cea mai bună și rapidă cremă fără lactoză pentru torturi și prăjituri?

Se ia o porție de ganache fără lactoză cu ciocolată neagră făcut de seara reteta aici, adică 500g, se iau 350g de mascarpone fără lactoză și se amestecă scurt, timp de câteva secunde, vreo zece în total. Nu mai mult, riscați să se taie.

Se pune în poș cu un dui preferat și se poate orna imediat. Dacă băgați crema la rece, trebuie să o scoateți cu puțin timp înainte de a o pune pe tort,  așteptați puțin ca să se încălzească la temperatura camerei, altfel nu va ieși din poș. Eu am folosit-o imediat. Aveam blatul pregătit, gata însiropat, crema cealaltă gata și am putut să mă apuc de montarea tortului.

Voila, o cremă minunată și extrem de gustoasă, cu niște aveline perfecte, specială pentru un dulce rapid ❤


  •  
  •  
  •  
  •  

DespreMya Benea

Bună . Eu sunt Mya . Sunt din Galați, am copilărit într-o comună din aproprierea orașului. Am invatat sa gatesc de la mama. Pasiunea gatitului cred c-o am in sange, imi place prea mult sa fac asta :) Daca inainte gateam de toate si experimentam tot in zona culinara, din ianuarie 2020 de cand am aflat ca am hipotiroidie hashimoto autoimuna cronica, stilul meu in bucatarie si in viata s-a schimbat complet. Asa a luat nastere blogul @aromelemyei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *